perjantai 30. maaliskuuta 2012

Puuvillasta

No on täällä ompelukonekin surissut. Mukavaa puuhaa vaihtelun vuoksi.


Nyt on taas varastossa millä pikkuisia ja niiden vanhempia lahjoa:











Näitä kirahveja teinkin jo joskus aiemmin. On jäänyt vaan esittelemättä.



Pari lorupussia tein yhteen lorukorttivaihtoon. Toivottavasti on mieleiset. :)


Tilaustyönä ompelin myös pussukan, jonne piti mahtua joitakin meikkejä mukaan. Kriteereinä oli sellainen käsilaukkuun sopiva ja ei punainen.
Tämä pussukka oli juuri aivan täydellisen kokoinen. Hyvä niin, sillä ihan summassa kankaan leikkelin:)


Vähän suurempi toilettipussi setti lähtikin sitten vähän kauemmas.
Isompi n 20x30cm ja pienempi n 15x20m.

Nää oisin voinut pitää itsekin. :) Turkoosia, vaaleanpunaista ja ruskeaa.


Kännykälle pikku pussukka.


Tavaroille pikkuisen isompi pussukka.



Nämä kaikki tosiaan oisin voinu pitää itsekkin mutta ehkä mulla ei ole ihan noin monille neuvolakortin kansille käyttöä, ja kai joku raja on, että kuinka monta pussukkaa yhdelle naiselle on riittävästi.. Mutta mielelläni teen näitä tilauksia harvakseltaan, niin pääsee näitä pussukoita ihan käyttöönkin ompelemaan.

torstai 22. maaliskuuta 2012

Vihkoja

Ostin jo ennen joulua itselleni "joululahjaksi" Bind-it-all -vihon/albumin sitomislaitteen. Nyt tämän käsityöpaaston aikana sain vihdoin inspiraation kokeilla sitä vähän enemmänkin. Jo tuota hankkiessani kirkkaana ideana siinsi minulla mielessä kauniit kankaalla päällystetyt vihot..



Kierteet onnistuin laittamaan aika kivasti kaikkiin vihkoihin:



Ja sitten niitä ei mennyt niin kuin srtömssöössä kategorian kuviin.. Kaks vihkoa onnistuin enemmän ja vähemmän pilamaan... :/


Liimatahroja kankaan läpi.. ja noin lähtökohtaisesti musta kangas kodissa, jossa ei asu yhtäkään himosiivoojaa...

 Rei'ittelyt meni vähän sinnepäin.

 Hups. Arg.




 Mutta tämä vaaleanpunainen onnistuikin sitten ihan täydellisesti. Ei mennyt ihan usko itseen kun tämä ja toinen kruunu-kankaisista vihoista kuitenkin onnistui.


Kankaisten lisäksi tein vielä muutaman ihan tavallisen laminoiduilla skräppipaperikansilla.

Joo o, vaikkei taukoni toteutunutkaan täysin käsityöttömästi kuin ensimmäisen viikon verran, niin bloggaamisesta silti tuli kuitenkin vähän hölläiltyä. Mutta eiköhän tässä kevätauringon innostamana taas vähän aktivoiduta :)

sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Kevät

Ihanan aurinkoisia päiviä ollut jo useampia tänä keväänä. Kyllä minulla ainakin kevät alkoi heti maaliskuun alussa. Niinä muutamana harmaampana päivänä on sitten tuonut piristystä nämä kukat, jotka on pysyny hyvässä kunnossa jo viikon ajan.!

Käsityöpaastolla ja nyt lomalla ollessa olen siis ehtinyt tehdä vaikka ja mitä käsitöihin liittymätöntä(kin). Nukkuminen tosin ei sen paremmin ole onnistunut.. Kiitos tuon veikeilijän tuolla takana <3

Tämän kukkamaljakko idean pongasin jo joku aika sitten Pinterestistä. Nyt sain viimein inspiraation toteuttaa sen. Tuossa on itseasiassa kolme lasten ruokasosepurkkia teipattuna kangasteipillä toisiinsa. Yksi purkki vaan sulautuu hyvin tuonne toisten taakse. Vinkkinä voisin sanoa, että liimat noista purkeista olen saanut parhaiten lähtemään kynsilakanpoistoaineella :)

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Blogitunnustus nro 2 ja 3

Käsityöpaastoni, josta kerroin edellisessä postauksessa, on onnistunut toistaiseksi melko hyvin. Nukkunut olen paremmin, ja saanut aikaiseksi vaikka mitä, kun käsitöihin suuntaama energia on jakaantunut vähän muuallekin :)

Bloggaamisen aihetta sain nyt kuitenkin sen verran, että rikon tämän blogihiljaisuuden paaston ajalla. Sain blogiini juuri uuden tunnustuksen! :) Samalla kun aloin siihen vastailla, niin kaivoin arkistoista jo melkein puoli vuotta sitten saamani tunnustuksen. Jo on senkin aika päästä julkisuuteen.
 Aloitellaanpa sitten siis tuolla vanhemmalla :



Nauravan Napin Laura laittoi ihka ensimmäisen tunnustuksensa eteenpäin myös blogiini. Kiitos!

 
Tunnustuksen saaneen pitää:



1. Kiittää tunnustuksen antajaa.
( Tämä tulikin jo :) )


2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle.

3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta.

4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään.

  



Käsinrävelletty -blogin Zhill muisti blogiani myös tunnustuksella:

Siihen kuuluu seuraavat kolme tehtävää:

1. Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin. 
(tiedot jo tuossa yllä :))

2. Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

 
3. Lahjoita tämä sama award 15:lle blogille/bloggaajalle





Minusta on kiva saada näitä tunnustuksia mutta yksi asia, joka vähän häiritsee näissä, on se että näitä täytyy laittaa eteenpäin yhä enenevälle määrälle blogeja. Kapinallinen "nuori" kun olen, niin en näitä sen enempää eteenpäin laita, sillä jokainen blogi olisi itsessään sen ansainnut.  
Mutta sen sijaan toteutan kuitenkin mielelläni nuo muut osiot tunnustuksista.




Satunnaiset asiat/faktat itsestäni
(näillä kuittaan siis molemmat tunnustukset :

1. Minulle tulevat kiertosähköpostit ja -tekstiviestit kokevat saman kohtalon kuin nämä tunnustukset blogissani nyt ja jatkossa. Tyssäävät siis saman tien, toivottavasti ei kukaan loukkaannu. Paljon epäonnea olen tosin näiden kiertosähköpostien mukaan ainakin saanut, kun en ole niitä eteenpäin laittanut.

2. Tykkään enemmän leipomisesta kuin ruuanlaitosta.

3. Minusta on kiva saada ja lähettää ihan aitoja postikortteja. Kirjoittelussa pitäisi varmaan enemmän ryhdistäytyä, niin ehkäpä niitä enemmän saisikin.

4. En tykkää yhtään sellaisista sarjoista ja elokuvista, joissa tarinaan kuuluu epätodellisia taruhahmoja tai tapahtumia. Taru Sormusten Herrasta -elokuvat ja Terra Nova -sarja esimerkiksi ovat minun osaltani saaneet olla aivan rauhassa.

5. Tv:tä ei juuri ole muutenkaan viime aikoina tullut katsottua. Jos kukaan muukaan ei sitä meillä kaipaisi, niin voisin hyvin itseasiassa lahjoittaa koko kapistuksen pois.

6. Ilman tiekonetta ja kännykkääni en tosin voisi elää. Tai no.. ainakaan todennäköisesti.

7. Haaveilen osallistuvani tulevaisuudessa, jollekin hopeatyökurssille. Tai itseasiassa useammallekin.

8. Käsityötekniikoiden lisäksi haluaisin oppia paremmin kieliä, paremman ruotsin kielen lisäksi ainakin venäjää. Aika moni tässä maailmassa ja lähinaapurissakin meinaan tuota kieltä ymmärtää. Tosin yhden venäjän-kurssin perusteella lukiossa totesin, ettei kieleni ihan helposti taivu niihin kahdeksaan (vai seitsemään) erilaiseen ässään..